Skanning

Alltfler kommer att skicka och ta emot fakturor elektroniskt. Men tills detta fungerar fullt ut behöver många fortsätta skicka pappersfakturor under en tid.
Om du vill börja skanna, och fundera på e-fakturan lite senare, kan du prova Scancloud och starta redan i morgon!

scanningVi kan antingen skanna dina fakturor hos oss, med din fakturaadress ställd till vårt eget postnummer, eller så väljer du att skanna fakturorna själv. Oavsett hur fakturorna skannas, går de till oss för tolkning av de fält du vill få lästa. Processen sker helt automatiskt och fakturorna landar 100 procentigt riktigt tolkade, verifierade och eventuellt rättade i ditt fakturahanterings- eller affärssystem.

Vi tummar aldrig på kvaliteten

Vi gör kontinuerligt mätning av resultaten av tolkningarna. Vi har i medeltal ett dokumenterat fel av 1 000 lästa fakturor (ett fel = ett av fälten i de 9–12 fält som vi läser per faktura). En siffra vi är väldigt stolta över! Jämför gärna med vilken aktör som helst på marknaden. Vår kvalitet är 99,9% på fakturanivå.
Kvalitet är aldrig något vi tummar på. Skannar du redan fakturor och använder en programlicens för tolkning och verifiering från någon annan leverantör? Vi kan visa hur du kan tids- och kostnadseffektivisera den investeringen genom Scancloud.

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma