Skanning

Mottag av fakturor sker mer och mer via efakturor eller pdffakturor. Många företag har dock fortfarande en stor mängd leverantörer som skickar fakturor via post och därför erbjuder Scancloud också skanning och arkivering av pappersfakturor. 

Om du vill börja skanna, och fundera på e-fakturan lite senare, kan du prova Scancloud och starta redan i morgon!

Vi kan skanna dina fakturor hos oss, med din fakturaadress ställd till Scanclouds postnummer, eller så väljer du att skanna fakturorna själv. Oavsett hur fakturorna skannas, går de till oss för tolkning av de fält du vill få lästa. Processen sker helt automatiskt och fakturorna tolkas, verifieras och kvalitetssäkras innan du ser dem i ditt fakturahanterings- eller affärssystem.

Vi tummar aldrig på kvaliteten

Vår kvalitet tål att jämföras med samtliga andra aktörer på marknaden, vi vågar påstå att vi har den bästa lösningen! Vi utlovar 99,85% korrekthet på fältnivå och levererar normalt ännu högre än så.

För att få full effekt av den tids och personalbesparing en skanningstjänst ger så duger inte lägre exakthet än den vi erbjuder, man måste kunna lita på att det är rätt.

Kvalitet är aldrig något vi tummar på. Skannar du redan fakturor och använder en programlicens för tolkning och verifiering från någon annan leverantör? Vi kan visa hur du kan tids- och kostnadseffektivisera den investeringen genom Scancloud

Du vet väl att vi hanterar även följande format på fakturor:

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma