e-faktura

Ni behöver bara en enda uppkoppling till Scancloud för att kunna ta emot elektroniska fakturor. Exempelvis Svefaktura, PEPPOL, Finvoice, EDIFACT, XML, E2B, EDIfact.

Vi hanterar alla på marknaden förekommande format i vår formatväxel (VAN tjänst). I den konverterar och anpassar vi den aktuella informationen till de format som ni efterfrågar. Inom Scancloud har vi samkörningsavtal med alla större övriga VAN leverantörer på marknaden. Detta gör att om er leverantör kan skicka ut elektroniska fakturor själv, eller via någon annan part, kan vi också ta emot dem till er.

När du är ansluten till Scancloud erbjuds du som mottagare i nätverket aktiva leverantörsbearbetningar. Vi kontaktar löpande de leverantörer som inte kan skicka e-faktura till dig och erbjuder dem faktureringstjänster utefter deras behov och förutsättningar. Vi har under åren gjort över hundratals aktiveringsprojekt och alla med framgångsrika resultat. Det är inte ovanligt att våra mottagare efter en leverantörsbearbetning ökar sina inkommande e-fakturor med flera hundra procent.

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma