Ta emot pappers-, pdf- eller e-faktura

leverantorer_flode

När du ansluter ditt företag till Scancloud har du allt som behövs för att ta emot fakturor, oavsett vilket format dina leverantörer skickar fakturorna på. Scancloud är även en Peppolaccesspunkt och kan ta emot dina fakturor i Peppol.

Läs mer om hur vi hanterar pappersfakturor här. 

Läs mer om hur vi hanterar pdf fakturor här.

Läs mer om hur vi hanterar efakturor här.

Med vår tjänst för att ta emot fakturor sparar du tid och erhåller marknadens bästa  kvalitet på det data som går in i ditt fakturahanteringssystem eller affärssystem. Hela flödet blir fullt ut automatiserat och du behöver inte göra något med fakturorna innan dessa syns i dina system som integreras med Scancloud.

För att komma igång med tjänsten erbjuder Scancloud också bearbetning av dina leverantörer via tjänsten Leverantörsbrev, detta för att samtliga leverantörer så fort som möjligt skall skicka via Scancloud. Via denna Leverantörsbearbetning kan vi också aktivt hjälpa till att styra flöden från papper till elektroniska format och därmed minska användningen av papper.

Du vet väl att du också kan skicka fakturor till dina kunder via Scancloud? Läs mer om den tjänsten här. 

Våra tjänster:

Ta emot faktura

 • skanningSkanning

  Allt fler kommer att skicka och ta emot fakturor elektroniskt. Men tills detta fungerar fullt ut behöver många fortsätta skicka pappersfakturor under en tid. Om du vill börja skanna, och fundera på e-fakturan lite senare, kan du prova oss och starta redan i morgon!

  Läs mer »

 • PDF-faktura

  När ni väljer Scancloud som partner för er datafångst kan ni lätt få era fakturor i PDF-format. De data ni vill få ut till ert fakturahanteringssystem eller affärssystem läser vi enkelt ut och skickar vidare till er.

  Läs mer »

 • E-faktura

  Det Inkommande e-fakturaflödet till Ert företag hanteras enkelt av oss. Det spelar ingen roll om Er leverantör skickar fakturor i något speciellt format. Vi hanterar samtliga på marknaden förekommande typer av e-fakturor på ETT sätt till dig. Enkelt och snabbt.

  Läs mer »

 • aktivering-e-fakturaAktivering

  Vi jobbar efter devisen ”Så lite papper som möjligt”. I vår relationssökningsmotor sker dagligen en stor mängd uppdateringar av sändare och mottagare som finner varandra i elektroniska fakturaformat.

  Läs mer »

 • radtolkningRadtolkning

  Om du har behov av att radtolka din order eller varufaktura kan vi helautomatiskt utföra det i Scancloud Connect. Det innebär en enorm tidsbesparing för dig som jobbar med inköpsorderkopplingar till dina fakturahanteringssystem.

  Läs mer »

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma