Pappersfaktura till kund

Även om e-fakturor blir mer och mer vanliga, finns det många företag som fortfarande bara kan ta emot pappersfakturor. Därför tillämpar vi det endast när dina mottagare inte kan ta emot fakturorna i någon annan form.

brevladaEn egen separat hantering av pappersfakturor gör att dina faktureringsrutiner blir krångligare och dyrare. Vår pappersfakturatjänst innebär att du kan skicka alla fakturor på ett och samma sätt och vi kuverterar och postar varje faktura som vi inte kan skicka elektroniskt. Tjänsten i sig sänker direkt kostnaderna för din fakturering med 30–50 %. Genom att du skickar alla fakturor till oss elektroniskt, ser vi dessutom till att de automatiskt levereras på billigast möjliga sätt. Du väljer faktura i färg eller svart-vit, skickad som a-post eller ekonomibrev.

Din egen fakturalayout

Dina fakturor kan ha en standardlayout, eller så har de din originallayout. Skulle ditt original mot förmodan inte passa i våra kuvert hjälper vi dig med justeringar. Om du behöver bifoga dokument till fakturan kan vi ”karantänställa” fakturan under en tid som du själv bestämmer, för att i vårt webbaserade verktyg addera bilagor, antingen till specifika fakturor, till delar av dem eller till samtliga. Vi skriver ut fakturor med lokalt porto i alla europeiska länder om dina kunder finns utomlands. Den enda skillnaden mot att skicka själv är tiden du sparar och priset som är lägre. Naturligtvis kopplar vi denna tjänst till tjänsten Aktivering e-faktura som vi beskriver på annan plats för att dina
kunder som vill ha alternativa format till papper ska få det,
oavsett e-fakturaformat eller som PDF-faktura.

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma