Kund, Leverantörs och inköpsanalyser

Den som vet mest vinner. All den samlade information du behöver för att ta avgörande beslut i din kund eller leverantörsrelation finns enkelt att tillgå genom Scancloud ned till minsta artikel eller krona.

Få indikationer på felbetalningar direkt i Scancloud eGate, eller din mail, kontrollera leverantörer före köp, och arbeta med statistik bakåt i tiden. Med analysen hjälper vi er att se inköpsmönster i olika nivåer. Ni får överskådligt reda på vad som har köpts in, hur mycket, från vilken leverantör och i vilken kategori. Ni kan följa trender och mönster över tid inom en kategori, leverantör, avdelning eller på individnivå. Ni kan inför prisförhandlingar se era leverantörers beroende av Er som kund baserat på omsättning, kontinuitet, avtalstrohet etc.

Med Scancloud kan du söka på Sveriges alla företag och kontrollera dem före köp, få en automatiserad betalkontroll som flaggar för felaktiga betalningar vid varje enskilt tillfälle, och tillgång till statistik bakåt i tiden för att förbättra ekonomisk internkontroll. Sitter någon av Er personal, eller närstående i styrelse hos en kund eller leverantör. Vart går pengar som inte betalas via PG/BG.

Scancloud kontrollerar vidare till exempel om mottagaren är ett registrerat blufföretag, om beloppet är orimligt högt, om mottagaren har skulder, saknar F-skattsedel eller om betalningen går till ett bolag där den egna personalen är aktiv.

Direkt i systemet får du ett besked om den specifika leverantörsfakturan ska betalas, eller om det enskilda inköpet bör stoppas.

Som sagt, den som vet mest vinner.

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17