Offentlig sektor och större aktörer

Scancloud vänder sig också till offentlig sektor och större bolag som redan har gjort en upphandling för skanning/tolkning av fakturor. Vi kan reducera kostnaderna med mellan 20–50 % i dessa befintliga processer beroende på hur upphandlingarna gjorts.

stora_aktorerHär går vi in i de befintliga, pågående fakturaflödena och letar efter avsändare som kan skicka fakturorna till kunden i alternativa format till papper. Vårt system har en smart funktion vi kallar Scancloud relations, som aktivt letar bland alla avsändare av e-fakturor om er leverantör kan skicka sin faktura i första hand som en e-faktura, och i andra hand som pdf. Oavsett vilket format vi hittar innebär det att ni slipper tid och kostnad för postöppning och skanning av fakturorna, så redan där kan vi konstatera besparingar.

Vi hanterar samtliga e-fakturaformat

Med Scancloud kan ni ta emot fakturor i det elektroniska format era leverantörer vill eller kan skicka dem. Vi hanterar samtliga på marknaden förekommande e-fakturaformat så som XML eller EDIfact. Ett vanligt scenario när vi utför den första relationssökningen är att vi hittar mellan 25–35 % leverantörer som direkt kan börja skicka e-faktura. När vi sedan kollar pdf-avsändarna brukar resultatet bli mellan 35–65 %. Ju längre vi håller på med avsökningen, ju fler leverantörer hittar vi som kan byta från papper. Denna relationssökning kan vi förutsättningslöst utföra inför en start för att kunna ge ett estimat på hur mycket ni kan spara med Scancloud. Observera att denna tjänst inte kostar er något, den bara sparar pengar i den befintliga hanteringen.

 

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma