Scancloud utökar försäljningsteamet med ny kraft

Stockholm, Sverige – Scancloud är glada att meddela tillskottet av en ny Senior Sales Manager till teamet.

Nadja Sjöström, har en gedigen erfarenhet av försäljning och kundrelationer. Innan hon kom till Scancloud arbetade Nadja inom säljbranschen i flera år och har en bevisad framgångshistoria när det gäller att driva intäkter och leverera exceptionell kundservice.

“Vi är väldigt glada över att välkomna Nadja till vårt team. Hennes expertis och passion för att bygga starka kundrelationer kommer att vara en stark tillgång när vi fortsätter att växa och expandera vår verksamhet”, säger Jonas Westerlund, Head of Sales & Marketing på Scancloud.

Som Senior Sales Manager kommer Nadja att ansvara för att utveckla nya affärsmöjligheter och upprätthålla relationer med befintliga kunder. Hon kommer att arbeta nära resten av försäljningsteamet och erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dessa behov.

”Jag är mycket glad över att gå med i det talangfulla teamet på Scancloud. Jag ser fram emot att bidra till företagets framgång och hjälpa våra kunder att uppnå sina affärsmål genom våra toppmoderna IT-lösningar”, förklarar Nadja Sjöström.

Scancloud en del av Visma