Scancloud rankas återigen som ett av Sveriges snabbast växande teknologiföretag

Scancloud, med kontor i Stockholm och Östersund, rankas för andra året i rad som ett av Sveriges 50 snabbast växande teknologiföretag enligt Deloittes rankinglista Sweden Technology Fast 50.

Varje år presenterar Deloitte Sweden Technology Fast 50 som listar de 50 teknikföretag som har växt snabbast under de senaste 4 åren. Fast 50 grundades 1995 i USA och i Sverige har de snabbast växande teknologiföretag rankats sedan 2004.

I 2015 års ranking hamnade Scancloud på en 22:a plats bland de 50 snabbast växande teknologiföretagen i Sverige. Scanclouds tillväxt har fortsatt, och man finns återigen med som ett av de rankade företagen där vinnarna presenteras vid prisutdelningen den 15 november på Nasdaq i Stockholm.

– Vi är otroligt stolta att återigen bli rankade på denna fina lista. Att ha den fantastiska tillväxt som Scancloud har, och ändå kunna upprätthålla den högsta leveranskvalitén på marknaden, känns naturligtvis fantastiskt säger Peter Persson, VD på Scancloud.

– Att vi nyligen fick AAA-rating, som är det högsta kreditbetyg man kan ha, samtidigt som denna tillväxt fortgår och med våra kvalitetskrav bibehållna känns det som vi knäckt en hyfsat bra ekvation. Vi noterar dessutom i år, att vi är det enda företaget inom vårt arbetsområde på Fast 50-listan. Allt detta sammantaget kryddar vår tillvaro, och motiverar oss extra, avslutar Peter Persson.

Om Sweden Technology Fast 50

Sweden Technology Fast 50 är den enda särskilda utmärkelsen för teknologiföretag i Sverige och är en objektiv ranking av de 50 snabbast växande teknologiföretagen. Rankinglistan baseras på företagens genomsnittliga intäktsökning under en fyraårsperiod. Rankingen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknologi, från Internet, datorer och annan datautrustning till Life Sciences.

Scancloud en del av Visma