Partner

Vill ni också ligga i teknisk framkant, och sälja det absolut effektivaste och flexibla konceptet för att hantera era kunders faktura- och orderflöden?

partners_sidobildDet spelar ingen roll vilka system ni jobbar med inom fakturahantering eller affärssystem. Vi exporterar till alla fakturahanteringssystemen och de flesta affärssystemen. Vi bygger hela tiden ut exportmöjligheterna till affärssystemen allteftersom de börjar att klara för bildvisning, i sig själv eller via moduler.

Alla system, produkter och tjänster inom Scancloud är våra egna, eller kommer från egen produktion. Det är en trygghet för våra kunder och partners eftersom vi tar hela ansvaret för leveranskedjan och ingenting kan ”ramla mellan stolarna” hos externa leverantörer. Support-tjänsten som hjälper dig om något skulle gå fel är också en integrerad del i vår utveckling av nya system, vilket gör oss lyhörda för ny funktionalitet och flexiblare processer.

Vi jobbar som OEM och/eller virtuell operatör för hantering av e-fakturor till flera affärssystem och andra tjänsteleverantörer idag. Det betyder att om du har ett behov i Ert system som ligger inom vårt verksamhetsområde så kan vi fungera som en underliggande osynlig tjänsteleverans för detta i Ert system.

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma