Vi växer med flera Webbutvecklare.

Scancloud arbetar inom området Elektronisk fakturahantering.

Vi är ett ungt företag med kontor i Östersund och Stockholm, som för sjunde året nu är på väg att kraftigt öka vår verksamhet. Produkterna och tjänsterna levererar vi i vår egenutvecklade programvara. Över fyra tusen företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa är idag anslutna till plattformen som ligger i absolut teknisk framkant på marknaden. Att vi är i absolut framkant visar den otroliga kundtillströmning vi har och att vi 2 år i rad blivit rankade som 1 av de 50 bolag i Sverige med den snabbaste tillväxten inom teknologisektorn 2015-16. För att vi ska kunna upprätthålla kundsupport i världsklass behöver vi nu förstärkning och söker

news_001Webbutvecklare (front-end) till utvecklingsgruppen

Vi behöver förstärka vårt produktutvecklingsteam med ytterligare en erfaren webbutvecklare. Vi är ett gäng med utmärkt koll på teknik som designar och skapar modern programvara levererad i en SaaS tjänst. Våra medarbetare är engagerade, vill ta ansvar och strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre. Vi kombinerar lång erfarenhet från branschen med hög tekniknivå i utvecklingens framkant!
Du kommer att ingå i ett mindre team där vi arbetar med agila projektmodeller där alla har bra förutsättningar att påverka och komma med egna idéer och fatta egna beslut. Du kan göra skillnad….

 • Vi vill ha dig som

har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet.

är redo att ta en nyckelroll i utvecklingsprocessen; från design till kod till deployment.

älskar utmaningar, och gärna kryddar vardagen med problemlösning i samarbete med andra.

bidrar med skaparglädje och driv.

gärna kommer med kreativa förslag och tar initiativ till riktigt bra tekniska lösningar.

 • Nyckelord:
  Viktiga
  .NET/C#
  SQL
  Meriterande
  .NET Core
  ASP.Net Core
  Web API
  Angular2
  IIS
  Annat
  EDIFACT och andra elektroniska dokumenttyper
  XML
  JSON

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde snarast. Du kommer att kunna vara placerad antingen i Östersund eller i Stockholm, eller både och, det är ditt val.

Vi intervjuar löpande. Tillträde: snarast.
Maila din ansökan till career(a)scancloud.se (knappen nedan). Frågor om tjänsten, ring växeln och fråga efter Peter Persson.

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17