Nu behöver vi fler duktiga medarbetare. Igen!

Vi söker därför en systemutvecklare.

Vill du jobba med utveckling av Scanclouds egenskrivna produkter inom elektronisk faktura och orderhantering tillsammans med ett tight team av utvecklare?  Då har du chansen nu.

Nu söker Scancloud en Systemutvecklare!

Du skall jobba med att förvaltning och förädling av befintliga produkter, utveckling av nya produkter och tillsammans med övriga delar av organisationen säkerställa att våra produkter är state of the art inom det område som vi verkar.  Du får jobba med ett härligt gäng kollegor på vårt huvudkontor i Östersund och du kommer genom att bidra i utvecklingen av våra lösningar underlätta vardagen för många tusen företag som nyttjar våra tjänster.

Vad kommer du ha för arbetsuppgifter?

  • Du får en viktig roll i att säkerställa fortsatt hög kvalitet på befintliga system genom proffsig systemförvaltning och löpande modernisering av systemen.
  • Du får delta i utvecklingen av nya produktdelar på den senaste tekniken, t ex microservices.
  • Du får jobba med Azure, C# och ett flertal olika front end ramverk

Din Profil

Vi söker dig som brinner både för teknik och kundnytta. Du har högskole/universitetsexamen inom IT eller motsvarande kompetens och har jobbat något år som systemutvecklare. Du bidrar med högt engagemang och intresse för ditt arbete och bidrar med tankar och idéer om förbättring i stort och smått. Du gillar självklart teamwork och hjälper gärna andra när det behövs. Meriterande kunskaper är:

  • C#, .NET
  • Erfarenhet av Azure
  • Erfarenhet av olika front-end ramverk
  • Erfarenhet från affärssystem, fakturahanteringssystem och e-fakturahantering

Du talar och skriver flytande svenska och bra engelska. Du har högt engagemang och är hjälpsam. Du har ett stort eget driv och får saker att hända och klarar av att jobba med många olika aktiviteter samtidigt, självständigt eller tillsammans med kollegor.

Intervjuer och anställningar kommer att göras omgående och löpande så skicka din ansökan snarast. Ansökan skall dock vara inne senast 28:e Februari , tillträdesdatum är 1:a mars 2022 eller enligt överenskommelse.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av VD, Ola Widegren på 0768-939707. Ansökan skickas till .

e-post

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17