Vi söker en Supporttekniker

Scancloud arbetar inom området Elektronisk fakturahantering. Vi är ett ungt företag med kontor i Östersund och Stockholm, som för åttonde året nu är på väg att kraftigt öka vår verksamhet. Produkterna och tjänsterna levererar vi i vår egenutvecklade programvara. Över fem tusen företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa är idag anslutna till plattformen som ligger i absolut teknisk framkant på marknaden. Att vi är i absolut framkant visar den otroliga kundtillströmning vi har och att vi 2 år i rad blivit rankade som 1 av de 50 bolag i Sverige med den snabbaste tillväxten inom teknologisektorn. För att vi ska kunna upprätthålla tjänsteleveranser i världsklass behöver vi nu förstärkning och söker DIG.

news_001Supporttekniker

Våra kunder och partners behöver dagligen stöd och hjälp vid nya installationer och förändringar i datamiljöer. För att kunna fortsätta leverera högsta kvalitet i vår support och införandeprojekt, söker vi nu en ny medarbetare som sätter kunden i första rummet och kan agera som länk till vår teknikproduktion.Som supporttekniker kommer du att ingå i vår växande supportgrupp som skall vara spjutspetsen gällande kunskap för våra kunder.

Vi vill att du som söker har ett stort teknikintresse och är van att hantera tekniska applikationer. Minst lika viktig är förståelsen för kundens situation och teknikens användning i praktiken.

Då vi är inne i en stark expansiv fas finns det goda möjligheter för dig som har ambitioner att hela tiden lära nytt och utvecklas tillsammans med oss.

Din Profil

Vi tror att rätt person för denna tjänst har minst 2 års erfarenhet av IT-support eller IT-drift där även gärna viss projektledning har ingått.

Du är självgående, ansvarstagande och har ett stort driv. Din personlighet präglas av prestigelöshet och en positiv grundsyn där du ser utmaningar som möjligheter. God samarbetsförmåga och social kompetens är en förutsättning då arbetsuppgifterna kräver samarbete med såväl IT-avdelningens medarbetare som medarbetare från andra avdelningar. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska och har förmåga att kommunicera på ett begripligt sätt oberoende av vem mottagaren är.

Övrig information

Arbetet är heltid och arbetsplatsen är i Östersund.Intervjuer och anställningar kommer att göras omgående och löpande så skicka din ansökan snarast. Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Jonsson på 063-14 10 55. Ansökan skickas till

 

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17