Vi söker en Sales Operations Coordinator

Scancloud arbetar inom området Elektronisk fakturahantering. Vi är ett ungt företag med kontor i Östersund och Stockholm, som för åttonde året nu är på väg att kraftigt öka vår verksamhet. Produkterna och tjänsterna levererar vi i vår egenutvecklade programvara. Över fem tusen företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa är idag anslutna till plattformen som ligger i absolut teknisk framkant på marknaden. Att vi är i absolut framkant visar den otroliga kundtillströmning vi har och att vi 2 år i rad blivit rankade som 1 av de 50 bolag i Sverige med den snabbaste tillväxten inom teknologisektorn. För att vi ska kunna upprätthålla tjänsteleveranser i världsklass behöver vi nu förstärkning och söker DIG.

news_001Sales Operations Coordinator

.Är du administrativt duktig och vill ta ett stort ansvar? Brinner du för utveckling av processer och rutiner? Nu har du chansen att få arbeta med just detta i ett framgångsrikt Cloudbolag under stor förändring och i kraftig tillväxt.

Nu söker Scancloud medarbetare till SalesOperations som ansvarar för koncernens administrativa flöde från leads till fakturering. SalesOperations ansvarar för hela koncernens administrativa flöde, vilket bl.a. innebär att säkerställa och utveckla en effektiv administrativ hantering av koncernens kundavtal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Rådgivning till säljare och olika affärspartners inför signering av nya avtal och vid omförhandling av avtal
  • Genomför kontroll av säljarnas affärer innan avtalsskrivning
  • Ansvarar för koncernens fakturering av cloud-abonnemang
  • Ansvarar för 3:e parts kontakter vid avtalsskrivning
  • Vara med och effektivisera och utveckla avdelningen i enlighet med bolagets strategiska riktning och SaaS–affärsmodell
  • Samarbeta med ekonomifunktionen för att säkerställa en effektiv process och korrekt information
  • Delta i och driva en kontinuerlig utveckling av avdelningen och dess processer och ansvarsområden
Profil

Vi söker dig som är civilekonom eller annan relevant universitetsexamen med flerårig erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Företrädesvis från SaaS (abonnemangstjänster) eller mjukvaruindustrin. Du är mycket god i engelska och behärskar excel väl. Erfarenhet från fakturahanteringssystem och e-fakturahantering är starkt meriterande.

Som person har du lätt för att bygga och effektivisera befintliga processer, har förmågan att entusiasmera medarbetare och har en god serviceförmåga. Du har ett stort driv och får saker att hända. Vidare är du strukturerad, kommunikativ och förmåga att hålla deadlines med hög kvalité. Du kommer att samarbeta med, och rapportera direkt till VD.

Arbetet är heltid och arbetsplatsen är i Bromma, Stockholm.Intervjuer och anställningar kommer att göras omgående och löpande så skicka din ansökan snarast. Frågor om tjänsten besvaras av VD, Peter Persson på 08-554 221 40. Ansökan skickas till Läs mer om oss på www.scancloud.se.

 

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17