Nu behöver vi fler duktiga medarbetare. Igen!

Därför söker vi en ny kollega till Sales.

Vill du jobba med försäljning och utvecklas tillsammans med oss? Nu har du chansen att få arbeta med just detta i ett framgångsrikt cloudbolag med ambitiös tillväxtagenda.

Nu söker Scancloud medarbetare till Sales  som ska jobba med att sälja färdigpaketerade erbjudanden till small- och medium-segmentet samt arbeta med att aktivt bearbeta befintliga och kommande kunder i syfte att växa vår affär. Du kommer att jobba med försäljning från ax till limpa och du är bekväm med att ta ansvar för hela säljprocessen i dina affärsrelationer. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Försäljning av färdigpaketerade erbjudanden
  • Uppsökande försäljning av produkter/tjänster till prioriterade kundsegment
  • Aktivt bearbeta nuvarande och framtida kunder och samarbeta med kollegor inom sälj gällande dessa
  • Samarbeta med ekonomifunktionen för att säkerställa en effektiv process och korrekt information
  • Delta i och driva en kontinuerlig utveckling av avdelningen och dess processer och ansvarsområden

Din Profil

Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom sälj och gärna har en relevant utbildning eller erfarenhet inom IT och/eller ekonomi. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av säljrollen samt att du har baskunskaper inom ekonomi.

Du talar och skriver flytande engelska och behärskar excel väl. Erfarenhet från fakturahanteringssystem och e-fakturahantering är starkt meriterande.

Som person har du lätt för att bygga och effektivisera befintliga processer, har förmågan att entusiasmera medarbetare och har en god serviceförmåga. Du har ett stort eget driv och får saker att hända. Vidare är du strukturerad, kommunikativ och förmåga att hålla deadlines med hög kvalité. Du kommer att samarbeta med, och rapportera direkt till bolagets säljchef,

Arbetet är heltid och arbetsplatsen är i Östersund.

Intervjuer kommer att göras omgående och löpande så skicka din ansökan snarast. Ansökan skall dock vara inne senast 31:a december 2021, tillträdesdatum är 1:a Februari 2022 eller enligt överenskommelse. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av VD, Ola Widegren på telefonnummer 076-8939707. Ansökan skickas till .

e-post

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17