Scancloud söker en systemutvecklare

Vill du jobba i ett produktbolag? Vill du bygga mjukvara med senaste tekniken och som körs i molnet? Vill du ha ett helhetsansvar och jobba med DevOps på riktigt? Vill du vara en viktig spelare i teamet och bolaget? Då ska du ta chansen att börja jobba som systemutvecklare på Scancloud!

Scancloud är ett produktbolag och arbetar inom området elektronisk fakturahantering. Vi är ett expansivt företag inom Visma-koncernen med kontor i Östersund och Stockholm. Våra tjänster levererar vi från vår egenutvecklade programvara i molnet. Över tjugo tusen företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa är idag anslutna till plattformen som ligger i teknisk framkant på marknaden.

För att vi ska kunna upprätthålla tjänsteleveranser i världsklass och fortsätta vår tillväxtresa behöver vi nu förstärkning och söker nya systemutvecklare till kontoret i Östersund!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du bli en viktig kugge i både utvecklingsteamet och på företaget, och kommer både att jobba med att utveckla nya produkter och tjänster i främst C# .NET, samt att underhålla och vidareutveckla våra nuvarande produkter och tjänster. Utvecklingsteamet har ett helhetsansvar för all mjukvara vi bygger, från att utveckla mjukvaran, skriva automattester, till att deploya i molnet samt se till att den alltid är uppe och snurrar. Så det är verkligen DevOps på riktigt!

Vi bygger främst backend-tjänster och API:er, men har även en frontend för kund utvecklad i Angular. Hela systemet är baserat på microservice-arkitektur med många fristående och löst sammankopplade tjänster. Nästan alla vår mjukvara är skriven i C# .NET och körs i molnet, i Kubernetes-containrar i Azure.

Vi moderniserar löpande vår mjukvara för att slippa framtida teknisk skuld och stora refaktoreringar, och försöker se till att vårt system alltid är up-to-date.

Du får jobba med ett härligt gäng kollegor på vårt huvudkontor i Östersund och du kommer genom att bidra i utvecklingen av våra lösningar underlätta vardagen för många tusen företag som nyttjar våra tjänster.

Din Profil

Vi söker dig som kan utveckla mjukvara i C#.NET och brinner både för teknik och kundnytta. Du har högskole-/universitetsexamen inom systemutveckling/programmering eller motsvarande kompetens och har jobbat något år som systemutvecklare. Du bidrar med högt engagemang och intresse för ditt arbete och bidrar med tankar och idéer om förbättring i stort och smått. Du gillar självklart teamwork och hjälper gärna andra när det behövs. Meriterande kunskaper är:

•Erfarenhet av Azure

•Erfarenhet av Angular

•Erfarenhet från affärssystem, fakturahanteringssystem och e-fakturahantering

Du talar och skriver flytande svenska och bra engelska. Du har högt engagemang och är hjälpsam. Du har ett stort eget driv och får saker att hända och klarar av att jobba med många olika aktiviteter samtidigt, självständigt eller tillsammans med kollegor. 

Du kommer att arbeta med samt rapportera direkt till bolagets CTO.

Arbetet är heltid och arbetsplatsen är primärt Östersund.

Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan snarast! Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av CTO, Andreas Kvarnström på 070-6196865. Ansökan skickas till 

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma