Scancloud söker juniora och seniora systemutvecklare

Vill du jobba på ett mjukvarubolag som utvecklar egna produkter och tjänster? Vill du bygga mjukvara med senaste tekniken och som körs i molnet? Vill du ha ett helhetsansvar och jobba med systemutveckling av produkter och tjänster från ax till limpa? Vill du vara en viktig spelare i teamet och bolaget? Då ska du ta chansen att börja jobba som systemutvecklare på Scancloud!

Scancloud är ett mjukvarubolag som arbetar inom området elektronisk fakturahantering. Vi är ett expansivt företag inom Visma-koncernen med kontor i Östersund och Stockholm. Produkterna och tjänsterna levererar vi i vår egenutvecklade programvara. Över tjugo tusen företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa är idag anslutna till plattformen som ligger i teknisk framkant på marknaden.

För att vi ska kunna upprätthålla tjänsteleveranser i världsklass och fortsätta vår tillväxtresa behöver vi nu förstärkning till vårt utvecklingsteam och söker nya systemutvecklare i Östersund eller Stockholm. Flexibilitet finns med möjlighet till flexibelt distansarbete. I Stockholm delar vi kontor med många andra Visma-bolag på Lindhagensgatan.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare (gärna fullstack) kommer du bli en viktig kugge i både utvecklingsteamet och på företaget! Du kommer både jobba med att utveckla nya produkter och tjänster från ax till limpa, främst i C# .NET, samt att underhålla och vidareutveckla våra nuvarande produkter och tjänster. Utvecklingsteamet har ett helhetsansvar för all mjukvara vi bygger, från utveckling, skriva automattester, till att deploya i molnet samt se till att våra tjänster alltid är tillgängliga. Så det är verkligen DevOps på riktigt!

Vi bygger främst backend-tjänster och API:er, men har även en frontend för kunder utvecklad i Angular. Hela systemet är baserat på microservice-arkitektur med många fristående och löst sammankopplade tjänster. Nästan all vår mjukvara är skriven i C# .NET och körs i molnet, i Kubernetes-containrar i Azure.

Vi moderniserar löpande vår mjukvara för att slippa framtida teknisk skuld och stora refaktoreringar, och försöker se till att vårt system alltid är up-to-date.

Din Profil

Vi söker dig som kan utveckla mjukvara i C# .NET och brinner både för teknik och kundnytta. Du får gärna vara fullstack-utvecklare. Du har högskole-/universitetsexamen inom systemutveckling/programmering eller motsvarande kompetens och har jobbat något år som systemutvecklare. Du bidrar med högt engagemang och intresse för ditt arbete och bidrar med tankar och idéer om förbättring i stort och smått. Du gillar självklart teamwork och hjälper gärna andra när det behövs. Meriterande kunskaper är:

• Erfarenhet av Azure

• Erfarenhet av Angular

• Erfarenhet av både frontend- och backend-utveckling.

• Erfarenhet från affärssystem, fakturahanteringssystem och e-fakturahantering

Har du nyss tagit examen? Vi är också intresserade av juniora utvecklare och då förstår vi att du inte kan ha all erfarenhet, då är det i stället viktigast att du har en relevant utbildning och framförallt en stor drivkraft att lära dig och utvecklas på jobbet, varje dag. Är du en person som har den drivkraften och viljan att lära dig nya saker så passar du hos oss.

Du talar och skriver flytande svenska och bra engelska. Du har högt engagemang och är hjälpsam. Du har ett stort eget driv och får saker att hända och klarar av att jobba med många olika aktiviteter samtidigt, självständigt eller tillsammans med kollegor. 

Du kommer att arbeta med samt rapportera direkt till bolagets CTO.

Arbetet är heltid och arbetsplatsen är Östersund eller Stockholm.

Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan snarast! Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av CTO, Andreas Kvarnström på 070-6196865. Ansökan skickas till 

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma