Nu behöver vi bli ännu fler! Vi söker därför en KAM till vår säljavdelning.

Om jobbet

Nu behöver vi bli ännu fler! Vi söker därför en medarbetare till vår försäljningsavdelning!

Scancloud, ett företag inom Vismakoncernen, söker en Key Account Manager

Scancloud arbetar inom området elektronisk fakturahantering. Vi är ett expansivt företag inom Vismakoncernen med kontor i Östersund och Stockholm. Produkterna och tjänsterna levererar vi i vår egenutvecklade programvara. Över tjugotusen företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa är idag anslutna till plattformen som ligger i absolut teknisk framkant på marknaden. För att vi skall kunna upprätthålla tjänsteleveranser i världsklass och fortsätta vår tillväxtresa behöver vi nu förstärkning inom sälj och söker DIG.

I rollen kommer du jobba med att sälja våra produkter och tjänster till befintliga och nya kunder samt partner.

Placering för denna roll är primärt Stockholm men det finns även möjlighet till placering i Östersund. Flexibilitet finns med möjlighet till flexibelt distansarbete. I Stockholm delar vi kontor med många andra Vismabolag på Lindhagensgatan.

Din nya roll

Nu söker Scancloud en Key Account Manager som ska jobba med att sälja våra produkter och tjänster till direktkunder och partner. I arbetet ingår att aktivt bearbeta befintliga och nya kunder/partner i syfte att växa vår affär. Du kommer att jobba med försäljning från ax till limpa och du är bekväm med att ta ansvar för hela säljprocessen i dina affärsrelationer.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Uppsökande försäljning av produkter/tjänster till prioriterade kundsegment

• Offert och avtalsarbete

• Aktivt utveckla nuvarande och framtida kunder och partner i ett nära samarbete med övriga kollegor inom sälj

• Administrativt arbete och uppföljning i våra olika interna system däribland vårt CRM för att säkerställa en effektiv process och korrekt information

• Delta i och bidra till en kontinuerlig utveckling av försäljningsavdelningens processer och ansvarsområden

Din Profil

Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom sälj och gärna har en relevant utbildning eller erfarenhet inom IT och/eller ekonomi. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av säljrollen samt att du har baskunskaper inom ekonomi.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt behärskar Excel väl. Erfarenhet från fakturahanteringssystem eller e-fakturahantering är starkt meriterande.

Som person har du lätt för att bygga och effektivisera befintliga processer, har förmågan att entusiasmera och har en god serviceförmåga. Du har ett stort eget driv och får saker att hända. Vidare är du strukturerad, kommunikativ och förmåga att hålla deadlines med hög kvalité.

Scancloud värdesätter långsiktigt hållbara och mycket goda relationer med våra kunder och ser det som en förutsättning att du delar den värderingen.

Du kommer att samarbeta med, och rapportera direkt till bolagets sälj- och marknadschef.

Arbetet är heltid och arbetsplatsen är primärt Stockholm.

Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka din ansökan snarast. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av sälj- och marknadschef, Jonas Westerlund på 073-096 58 94. Ansökan skickas till .

Välkommen med din ansökan!

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma