Nu behöver vi bli ännu fler! Vi söker därför en medarbetare till SALES.

Scancloud söker en medarbetare till SALES

Scancloud arbetar inom området Elektronisk fakturahantering. Vi är ett expansivt företag inom Vismakoncernen med kontor i Östersund och Stockholm. Produkterna och tjänsterna levererar vi i vår egenutvecklade programvara. Över tjugo tusen företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa är idag anslutna till plattformen som ligger i absolut teknisk framkant på marknaden. För att vi skall kunna upprätthålla tjänsteleveranser i världsklass och fortsätta vår tillväxtresa behöver vi nu förstärkning och söker DIG.

I rollen inom Sales kommer du jobba med att sälja våra produkter och tjänster till direktkunder och partner. Placering för denna roll är Stockholm eller Östersund.

Din nya roll

Nu söker Scancloud medarbetare till Sales som ska jobba med att sälja våra produkter och tjänster till direktkunder och partner. I arbetet ingår att aktivt bearbeta befintliga och nya kunder/partners i syfte att växa vår affär. Du kommer att jobba med försäljning från ax till limpa och du är bekväm med att ta ansvar för hela säljprocessen i dina affärsrelationer.

Exempel på arbetsuppgifter:

•Uppsökande försäljning av produkter/tjänster till prioriterade kundsegment

•Offert och avtalsarbete

•Aktivt bearbeta nuvarande och framtida kunder i ett nära samarbete med övriga kollegor inom sälj

•Administrativt arbete och uppföljning i våra olika interna system däribland vårt CRM för att säkerställa en effektiv process och korrekt information

•Delta i och bidra till en kontinuerlig utveckling av försäljningsavdelningens processer och ansvarsområden

Din Profil

Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom sälj och gärna har en relevant utbildning eller erfarenhet inom IT och/eller ekonomi. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av säljrollen samt att du har baskunskaper inom ekonomi.

Du talar och skriver flytande engelska och behärskar Excel väl. Erfarenhet från fakturahanteringssystem och e-fakturahantering är starkt meriterande.

Som person har du lätt för att bygga och effektivisera befintliga processer, har förmågan att entusiasmera och har en god serviceförmåga. Du har ett stort eget driv och får saker att hända. Vidare är du strukturerad, kommunikativ och förmåga att hålla deadlines med hög kvalité. Du kommer att samarbeta med, och rapportera direkt till bolagets sälj- och marknadschef.

Arbetet är heltid och arbetsplatsen är i Östersund eller Stockholm.

Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka din ansökan snarast. Tillträde enligt överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av VD, Ola Widegren på 0768-939707. Ansökan skickas till .

Välkommen med din ansökan!

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma