Nu behöver vi fler duktiga medarbetare och söker skanningsoperatörer

Skanningsoperatör sökes

Trivs du med att samarbeta i grupp och har känsla för kvalitet och service?

Scancloud är ett ungt företag som främst arbetar inom området Elektonisk fakturahantering och levererar produkter och tjänster i sin egenutvecklade programvara. Vi har kontor i Östersund och Stockholm med över fem tusen företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa som idag är anslutna till vår plattform.

Vår vision är att ständigt utvecklas och expandera och har blivit rankade som 1 av de 50 bolag i Sverige, med den snabbaste tillväxten inom teknologisektorn. För att vi ska kunna upprätthålla kvalité i världsklass behöver vi nu förstärkning och söker medarbetare med samma ambitioner.

news_001

Operatörer till Skanningsgruppen

Vår post- och skanningsgrupp hanterar alla våra kunders inkommande fakturor samt andra dokument och skannar dem till vårt system. Arbetet är ett viktigt kvalitetsmoment och vi arbetar med moderna system och maskiner för att få bästa möjliga resultat. Som post- och skanningsoperatör i vår grupp kommer du huvudsakligen arbeta med att ta emot och preparera inkommande post, skanna handlingar, hantera frågor om återsökning av dokument samt arkivering av dokument.

Din profil

Vi vill att du som söker skall vara strukturerad och noggrann men samtidigt ha förmågan att arbeta i snabbt tempo med fortsatt hög kvalitet. Har du tidigare arbetat med posthantering, skanning och elektronisk dokumenthantering är det meriterande. Vi ser att du är van att arbeta i grupp, har hög social kompetens och framför allt känsla för kvalitet och service.

Då vi är inne i en stark expansiv fas finns det goda möjligheter för dig som har ambitioner att hela tiden lära nytt och utvecklas tillsammans med oss.

Övrig information

Arbetet är halvtid under förmiddagar och arbetsplatsen är i Östersund. Beroende på din kompetens och erfarenhet finns möjlighet till heltidstjänst. Intervjuer och anställningar kommer att göras omgående och löpande så skicka din ansökan snarast.Frågor om tjänsten besvaras av kontorschef Marit Hult, tel 063-141059.
Ansökan skickas till .

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17