Nu behöver vi fler duktiga medarbetare! Vi söker därför en CTO.

Scancloud söker en CTO

Vill du jobba med utveckling av Scanclouds egenskrivna produkter inom elektronisk faktura och orderhantering tillsammans med ett tight team av utvecklare? Då har du chansen nu.

Nu söker Scancloud en CTO! Du skall jobba med att förvaltning och förädling av befintliga produkter, ta fram nya produkter och tillsammans med övriga delar av organisationen säkerställa att våra produkter är state of the art inom det område som vi verkar. Du kommer själv att bidra som systemutvecklare på en del av din tid.  Exempel på arbetsuppgifter:

  • Delta i kundmöten och presale som teknisk expert
  • Delta i arkitekturarbete avseende befintliga och framtida produkter
  • Planera framtida roadmap och produktstrategi
  • Leda gruppens dagliga arbete
  • Säkerställa att Scanclouds produkter uppfyller relevanta säkerhetskrav

news_001

Din profil

Vi söker dig som brinner både för teknik och kundnytta. Du har högskole/universitetsexamen inom IT och har jobbat minst 5 år som systemutvecklare/arkitekt/CTO.

Du skall kunna översätta kundbehov till tekniska lösningar och du gillar att utvärdera nya idéer tillsammans med kollegor och kunder. Det är starkt meriterande om du har:

  • Erfarenhet av .Net plattformen
  • Erfarenhet av att leda grupper av utvecklare
  • Erfarenhet från affärssystem, fakturahanteringssystem och e-fakturahantering

Du talar och skriver flytande engelska. Som person har du lätt för att bygga och effektivisera befintliga processer, har förmågan att entusiasmera medarbetare och har en god serviceförmåga. Du har ett stort eget driv och får saker att hända och klarar av att jobba med många olika aktiviteter samtidigt. Vidare är du strukturerad, kommunikativ och har god förmåga att hålla deadlines med hög kvalité.

Du gillar att jobba i en platt organisation som präglas av öppenhet där det är viktigt att hjälpa andra att bli bättre. Du kommer att samarbeta med, och rapportera direkt till bolagets VD

Arbetet är heltid och arbetsplatsen är i Östersund.

Intervjuer och anställningar kommer att göras omgående och löpande så skicka din ansökan snarast. Ansökan skall dock vara inne senast 31:a december 2021, tillträdesdatum är 1:a mars 2022 eller enligt överenskommelse.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av VD, Ola Widegren på 0768-939707. Ansökan skickas till .

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17