Vi söker flera Systemutvecklare.

Scancloud arbetar inom området Elektronisk fakturahantering. Vi är ett ungt företag med kontor i Östersund och Stockholm, som för åttonde året nu är på väg att kraftigt öka vår verksamhet. Produkterna och tjänsterna levererar vi i vår egenutvecklade programvara. Över fem tusen företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa är idag anslutna till plattformen som ligger i absolut teknisk framkant på marknaden. Att vi är i absolut framkant visar den otroliga kundtillströmning vi har och att vi 2 år i rad blivit rankade som 1 av de 50 bolag i Sverige med den snabbaste tillväxten inom teknologisektorn. För att vi ska kunna upprätthålla tjänsteleveranser i världsklass behöver vi nu förstärkning och söker DIG.

news_0013 st Systemutvecklare till utvecklingsgruppen

Vi behöver nu stärka upp med ytterligare kompetenta systemutvecklare för att komplettera vårt duktiga gäng. Du som söker skall vara strukturerad och noggrann men ändå kunna jobba i ett snabbt tempo, och framför allt ha känsla för kvalitet. En baskunskap i företagsekonomi och förståelse för affärssystem är en bottenplatta hos oss. Du ska ha mycket god och dokumenterad kunskap i C++ eller C# samt programmering mot SQL-databaser. Har du även en bakgrund inom webb programmering i ASP/HTML5 eller .NET samt en känsla för visuell webbdesign är det extra meriterande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer få möjlighet att arbeta inom flera av nedanstående områden i både korta och längre projekt:
• Analys, design och programmering
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
• Kravanalys för att fånga och omsätta krav till systemdesign

 

Arbetet är heltid och arbetsplatsen är i Östersund eller Stockholm/Bromma. Intervjuer och anställningar kommer att göras omgående och löpande så skicka din ansökan snarast.
Frågor om tjänsten besvaras av VD, Peter Persson på 08-554 221 40. Ansökan skickas till

 

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17