Marknadsledande inom fakturahantering

Scancloud AB är ett av Sveriges snabbast växande teknologiföretag med kontor i Östersund och Stockholm. Vi har partners och egna säljare över hela Europa Norden, med utgångspunkt från Stockholm. Vår utvecklings- och skanningsverksamhet samt support finns i Östersund.

om_oss_killeFöretaget startade 2006 med utveckling av en egen molnbaserad mjukvara för skanning, pdf och e-fakturatjänster. Det tog oss fyra år innan vi fanns på marknaden. Bakom företaget står entreprenörer med mer än 30 års gemensam erfarenhet av branschen. Våra medarbetare har varit med att starta, utveckla och leda flera av landets e-faktura- och skanningsbolag. Vi rankades 2015 till det 22:a mest snabbväxande teknologibolaget i Sverige och det 159:e mest snabbväxande softwarebolaget inom EMEA genom Deloitte Fast 50/Fast 500. Vi fick dessutom Trippel-AAA kreditrating i augusti 2016.

Individuella kundlösningar

I vårt dagliga arbete tänker vi alltid besparingar genom effektivisering, kontroll och flexibilitet. Det är ledord som bland annat programmerarna har i åtanke för att skapa bra produkter, och för säljarna att bygga individuella kundlösningar.

Vi arbetar i huvudsak med programvara distribuerad via internet som molntjänster, eller SaaS. Men eftersom alla kunder ser olika ut säljer vi även programvarulicenser av vårt utbud.

Vår projekterfarenhet är mycket lång. Vad vi lärt oss genom åren är att fasta avtalade priser alltid ska ges och att en enkel implementering alltid gynnar kunden. Inga överraskningar alltså.

Framför allt har vi följt våra kunders önskemål om att ha EN leverantör som kan hantera alla flöden av såväl pappersdokument som elektroniska, både på den inkommande leverantörs- och utgående kundsidan.

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma