Samarbetet med Appli har varit en framgångssaga i snart tio år

Appli (tidigare Applitron) är ett framstående företag med gedigen erfarenhet inom affärssystem, e-handelsplattformar och mobilapplikationer. De erbjuder skräddarsydda lösningar som hjälper företag att växa och trivas i den digitala eran. Louise Bergvall, säljchef på Appli sedan 2020, har berättat om det framgångsrika samarbetet mellan Scancloud och Appli, som har pågått sedan 2014. Tätt tillsammans har de erbjudit en problemfri och effektiv lösning för Applis kunder gällande utgående leverantörsfakturor. 

Det har inte varit några som helst problem med Scancloud eller med integrationen. Scancloud har blivit en självklar del i Applis portfölj i att erbjuda integrerade tredjepartsprodukter som underlättar Applis kunders vardag”, förklarar Louise.

Foto: Louise Bergvall, Sales- and Project Manager, Appli

Enligt Louise har samarbetet mellan Scancloud och Appli varit en ren fröjd sedan första början. Frågan om integration eller att samarbeta med Scanclouds supportteam har allt flutit på smidigt. Det är en berömmande kommentar som inte bara vittnar om Scanclouds förmåga att leverera, utan även om deras engagemang för att göra fakturahantering så enkel som möjligt för Applis kunder.

I en tid då effektivitet och automatisering är av avgörande betydelse för företagens framgång, är detta samarbete mellan Scancloud och Appli en inspirerande berättelse om hur två företag kan arbeta tillsammans för att göra livet enklare och mer produktivt. För Appli, har samarbetet löst ett problem och en stor efterfrågan hos deras kunder. När företag är tillräckligt mogna i utvecklingsstadiet efterfrågar allt fler företag en sådan typ av lösning som Scancloud erbjuder, menar Louise.

“Vi är stolta över att ha en robust och trygg integration med Scancloud och ser fram emot ett tätare partnerskap och jobba närmare varandra. Tillsammans är vi starkare och har roligare!”, säger Louise.

Appli ser en framtid där fler kunder ansluter sig till digitala beslutsstöd och där det kommer att finnas fler lösningar på marknaden som förenklar kundernas vardag och stödjer beslutsfattande och administration. Scancloud förväntas vara en viktig del av denna utveckling.

Läs mer om Appli här.

Scancloud en del av Visma