eGate 2.0

eGate blir eGate 2.0, med nya spännande funktioner för alla våra kunder!


Nu kan du ha övergripande koll och se hela ditt fakturaflöde, både inkommande leverantörsfakturor och utgående kundfakturor! Till detta får du även bland annat veta om dina kunders och leverantörers kreditmässiga status, genom vår hälsokontroll!

En av de mest efterfrågade funktionerna i eGate är hälsokontrollen som ger information om företagsinformation, finansiell information, befattningshavare och tillsynsbefattningar, vilket gör det möjligt för dig att få en överblick över dina kunder och leverantörers kreditstatus.

Dessutom har vi inkluderat en ny funktion för leverantörsfakturor som gör att du enkelt kan få en överblick över ditt totala fakturaflöde på ett säkert och effektivt sätt.

Vi är också glada över att meddela att vi har integrerat eGate 2.0 med Visma Financial Solutions för en bättre inkassoprocess. Detta innebär att du nu kan hantera inkassoärenden direkt från eGate, vilket gör processen smidigare och mer effektiv.

Samtidigt som vi lägger till dessa nya funktioner, och gör dem beställningsbara, kommer alla de befintliga funktionerna i eGate fortfarande att finnas tillgängliga för våra kunder. Du kan alltså fortfarande använda eGate för att hantera dina kundfakturor gällande vilket format fakturan skickas i, vid vilken tidpunkt, och till vilken mottagare fakturan skickades till samt hantera påminnelser, omskick av kundfakturor samt inkasso.

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma