Detta behöver du tänka på

Du som kund har ett flertal saker som du behöver tänka på gällande behandling av personuppgifter i Scanclouds tjänster där du är personuppgiftsansvarig och bestämmer ändamål och medlen.

Fullständig översikt av personuppgifter i Scanclouds tjänster

Scancloud är programleverantör och personuppgiftsbiträde för behandlingen av personuppgifter i Scanclouds tjänster. Det är du som personuppgiftsansvarig som behöver veta vilka uppgifter du samlar in, varför och hur länge du ska ha kvar dessa uppgifter i programmet. Vilka personuppgifter som kommer att behandlas av dig i Scanclouds program vet bara du. Om det är en privatpersons eller enskild firmas uppgifter som då blir personuppgifter eller ett aktiebolags uppgifter vet bara du. Du kan begära en fullständig förteckning av uppgifter från oss med hjälp av de kontaktuppgifter du hittar här på vår hemsida.

 

Känsliga personuppgifter i Scanclouds program

Vilka känsliga personuppgifter som kommer att behandlas av dig i Scanclouds program vet bara du. Om du till följd av den verksamhet som du, dina kunder eller leverantörer bedriver kommer att behandla känsliga personuppgifter är du skyldig att innan sådan behandling påbörjas ta reda på vilka säkerhetsåtgärder som kan komma att krävas vid sådan behandling. Om du behandlar känsliga personuppgifter måste du ta reda på. Integritetsskyddsmyndigheten skriver mer om behandling av känsliga personuppgifter.

I ett försök att hjälpa dig ta reda på vilka säkerhetsåtgärder du kan behöva ta ställning till har vi sammanställt vilka personuppgifter som kan komma att behandlas hos oss.

Du kan begära en fullständig förteckning av uppgifter från oss med hjälp av de kontaktuppgifter du hittar här på vår hemsida.

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma