Nu behöver vi fler duktiga medarbetare. Igen. Operatörer.

Scancloud arbetar inom området Elektronisk fakturahantering.

Vi är ett ungt företag med kontor i Östersund och Stockholm, som för sjunde året nu är på väg att kraftigt öka vår verksamhet. Produkterna och tjänsterna levererar vi i vår egenutvecklade programvara. Över fyra tusen företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa är idag anslutna till plattformen som ligger i absolut teknisk framkant på marknaden. Att vi är i absolut framkant visar den otroliga kundtillströmning vi har och att vi 2 år i rad blivit rankade som 1 av de 50 bolag i Sverige med den snabbaste tillväxten inom teknologisektorn 2015-16. För att vi ska kunna upprätthålla kundsupport i världsklass behöver vi nu förstärkning och söker

news_0012 st Operatörer till Skanningsgruppen

Vår post- och skanningsgrupp tar hand om alla våra kunders inkommande fakturor samt andra dokument och skannar dem till vårt system. Arbetet är ett viktigt kvalitetsmoment och vi arbetar med moderna system och maskiner för att få bästa möjliga resultat. Som post och skanningsoperatör i vår grupp kommer du huvudsakligen att arbeta med att ta emot och preparera inkommande post. Skanna handlingarna. Hantera frågor om återsökning av dokument. Arkivering av dokument.

Du som söker skall kunna vara strukturerad och noggrann men ändå kunna jobba i ett snabbt tempo. Det är meriterande om du nu, eller tidigare har arbetat med posthantering, skanning och elektronisk dokumenthantering. Du är van att arbeta i grupp, har hög social kompetens och framför allt har känsla för kvalitet och service.

Arbetet är halvtid förmiddagar och arbetsplatsen är i Östersund.
Beroende på din kompetens och erfarenhet kan det även bli heltid.

Intervjuer och anställningar görs löpande under juni 2018 så skicka din ansökan snarast. Ansökan skall dock vara inne senast 29/6.

Frågor om tjänsten besvaras av Sofie Persson på 063-141053. Ansökan skickas till .

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17